GRAB A WRAP

GRAB A WRAP lekker en snel !

order food online

Recentreview


4 stars out of 32 reviews
12 Oct 2020 at 21:19 Boos! Verkeerd ijs “we hadden het niet meer dus geven je maar een ander” ijs dat ik niet lust!!! Voor 9euro!!! + de levering was vreselijk en veel later
16 Sep 2020 at 22:37 Zeer snelle levering Eten goed 1 minpuntje : stoofvlees saus lekker maar wel wat flauwtjes
15 Sep 2020 at 23:24 Frietjes vergeten bij de wrap en verkeerde saus meegekregen.
22 Jul 2020 at 20:53 Er zat plastiek tussen mijn durum, niet erg smakelijk dus
12 Mar 2020 at 1:52 Enkele bestelde snacks ontbraken. Enorm veel zout op frieten.
20 Nov 2019 at 11:12 Lekker en veel
14 Oct 2019 at 19:08 goed geprijsd en met zorg klaargemaakt, een dikke aanrader
11 Oct 2019 at 13:31 Beter dan verwacht! Was zeer smaakvol en met duidelijk verse groenten. Ze hadden enkel niet gezien dat ik zonder zout vroeg. Maar alles was tiptop van smaak! Hier bestel ik nog.
28 Sep 2019 at 12:42 Grote porties. Chicken nuggets zijn geen aanrader maar de rest zeker en vast wel!
7 Sep 2019 at 4:39 Helemaal niet tevreden over onze bestelling. Chicken fingers waren in de microgolf opgewarmd alsook de frietsjes. Bicky wrap was ook niet lekker aangezien deze vol zat van de saus. Hier zullen wij in de toekomst allesinds niets meer bestellen.
29 May 2019 at 11:50 Yammi Yammi !!!!!
12 May 2019 at 10:30 echt goeie burgers!